Sivut

keskiviikko 26. syyskuuta 2012

18. Musiikkia korvillenne

Mooi kaikki :)  En keksinyt muutakaan otsikkoa joten.. :D

Ollaan koulussa tehty kahden päivän ajan lyhytelokuvaa kavereiden kanssa. On ollut tosi kivaa ja saatiin se tänään valmiiksi! Aiheena piti olla jotain "nuorten elämään" liittyvää. Tehtiin hyvispahis elokuva. Tuli ihan hyvä, ja poistetut kohtaukset on parhaita. :D
Kuitenkin, sitte tänään menin välkälle ja olin luvannut antaa muutamalle Mokkerille (7lk) purkkaa. No sitten kun otin purkkapussin esille niin pikkuhijlaa sihen kerääntyi paaaaljo porukkaa, ja tottakai mä kilttinä annoin niille kaikille purkat. Tulos oli se, että mun purkkia oli jäljellä enää kolme kappaletta..Pussi ei ollut tosin ihan täynnä, mutta tuli siinä varmaan päälle kymmenelle ihmiselle purkkaa jaettua. On ne seiskat nii ihania :) <3 Varsinkin yks nimeltämainitsematon joka teki mulle sähkäreitä.. :D Ja sit tänään olisi vielä mopokoulun viimeinen teoriatunti!! Hurjaa, siten vaan ajotunneille ja ahkeraa opiskelua teoriakoetta ja käsittelykoetta varten nin pääsen ajeleen! Tehtiin tänään kavereiden kanssa myös meidän ruotsin koe, joka piti jo eilen tehdä. Onneks se opettaja oli niin armollinen, että saatiin tehdä se tänään vasta. Nyt ei tarvi lukee illalla ruotsiakaan, jes!

 
 
 
 
 
 
Siinä teille kuunneltavaa hetkeksi. :)
Ja muutenkin, mulla on nyt hidas netti, joten kuvien lataaminen postauksiin vie todella kauan aikaa. Mielummin sitten laittelen vaikka postauksiin jotain biisejä, koska kuvien lataaminen vie nyt niin kauan. Nopee netti tulee taas kohta käyttöön. :)
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki asialliset kommentit tervetulleita! En julkaise negatiivisen sävyisiä tai toisiin ihmisiin liittyviä kommentteja.
Kiitos kun kommentoit. :)