Sivut

maanantai 22. huhtikuuta 2013

63. School school school..


Wähähää! Moikka vaan kaikille. :)
Otsikko kertoo kaiken.. Koulua, koulua, koulua.. En jaksa enää koulua! Onneks loma alkaa ihan kohta ja täällä meillä on jo yli 10 astetta lämmintä! Myös lokit on palanneet kirkumaan tämme, oijjoij! :) Viikonlopuuna meni kivasti, olin hyvällä salilla joka siis toimii paineilmalla, ja nyt tuntuu jaloissa kun en venytellyt sen jälkeen.. aijjai.. No oma moka joten itsepähän kärsin. Tänään mahdollisesti salille, ja ainakin huoneen siivous (LUE: vaatekaapin järjestely) jatkuu, koska se jäi eilen kesken. Löyty taas sellasia vaatteita joita en muistanutkaan. Ihan hyvä näköjään siivota välillä. Hmm, muutenkin viikonloppu oli kaikinpuolin kiva. :) Ajelin vähän skootterilla pitkästä aikaa, tai no viimeksi kaksi viikkoo sitten, mutta kuitenkin. :D
Nyt oon tosiaan koulussa, tehdään kemian jotain juttua ja mä toimin kirjurina, joten aikaa jäi vähän bloggaamiseenkin. ;) Hehe, ehkä meen nyt jatkaan tota juttua ettei kaverit vihaannu. :D
* Jepjep, kuvat googlen kuvahausta sanalla "school" ja "homework". 

2 kommenttia:

  1. toi postaus on niin totta ton koulun osalta! :-D http://jotainparasta.blogspot.fi haluutko tsekkailla munkin blogin?:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista. Koulussa on ollut mulla hirmu kiire ja bloggaaminen jäänyt ihan tauolle pakosta, koska koulu vie niin paljon aikaa. Onneks kohta on kesä! :) ja juu voin käydä kurkkaamassa! :)

      Poista

Kaikki asialliset kommentit tervetulleita! En julkaise negatiivisen sävyisiä tai toisiin ihmisiin liittyviä kommentteja.
Kiitos kun kommentoit. :)