Sivut

torstai 15. elokuuta 2013

73. Syksy lähestyy!

Heipparallaa kaikille!

Syksy ja sateet tulveat nopeammin kuin saatamme edes kuvitella. Aurinkoiset ilmat alkavat jäämään taka-alalle, puiden lehtipeite putoaa maahan kaikessä väriloistossaan, illat viilenevät, sumu ja usva valtaavat pellot, sadekuurot saattavat yllättää, kaikkialla on mutaista ja märkää. Toisaalta kivaa, koska voi hyvällä omallatunnolla alkaa käyttämään villasukkia ja lekottelemaan lämpimässä viltin sisällä juoden kaakaota.





Onneksi kaikkea tuota ei ole vielä tapahtunut. Kuitenkin selkeitä merkkejä syksystä on havaittavissa. Puissa on jo ykisttäisiä keltaisiä lehtiä ja muutamia on tipahdellut jo maahankin. Sateita on entistäkin enemmän ja ilmat viilenevät. Tänään sade yllätti kun olin lähdössä kioskille kesätöihin. Onneksi otin koululaukkuni mukaan ja siellä olikin sateenvarjo. Satoi nimittäin ihan kaatamalla ja kenkäni kastuivat joten jouduin kuivattamaan niitä töissä talouspaperilla. Muutama tänään otettu kuva vielä loppuun.







Ainiin, äiti osti mulle uudet kengät kun vanhoille kävi pienti propleemi kerran rannalla.. Lokilla hätä yllätti ja kenkäni oli juuri linjalla, sihti oli hyvä sillä Lokki osui suoraan kenkäni sisään. No onneksi olin kerinnyt käyttää niitä kenkiä jo kesän ajan.. :"D




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki asialliset kommentit tervetulleita! En julkaise negatiivisen sävyisiä tai toisiin ihmisiin liittyviä kommentteja.
Kiitos kun kommentoit. :)