Sivut

torstai 22. elokuuta 2013

74. Koulu alkoi!

Heipparallaa! :)

Koulut ovat vihdoin alkaneet! (Kylläkin jo viikko sitten.)Tätä on odotettu! Niin siis mitä..?
Todellisuus: Nyt saamme taas herätä kukonlaulun aikaan, uurastaa niskalimassa tulevaisuutemme eteen, ja tehdä vapaa-ajallamme meille hyödyllisiä tehtäviä. No, ehkä vähän liiottelin, mutta tulevat kolme vuotta tulevat olemaan vaativia opiskelun kannalta. Etenkin kun menin 9lk:n lähes pullalla läpi, eli en lukenut paljoakaan kokeisiin ja jätin asioita viimetippaan, kokeista tuli seiskoja, kutosia ja vitosia. Yhtäkään kymppiä ei tainnut tulla, ja ysitkin olivat harvassa. Silti todistukseen ei tullut yhtäkään seiskaa! Olen tyytyväinen. Nyt voisi siis panostaa hivenen enemmän mitä ysillä.

Lukkari
Lähtö koululle. 
 Itse olen nyt lukion ensimmäisellä vuosikurssilla, vai mikä sen virallinen nimi on, en edes tiedä. Kuitenkin, nyt on sitten tehtävä paljon enemmän töitä koulun eteen. Tänään jopa mietin jo sitä, että mitkä aineet haluaisin kirjoittaa ja sitä kautta tiedän, että mihin aineisiin on erityisesti panostettava.

Matematiikkaa.
Penaali
Kotona.
Koulupäiväni ei onneksi ole ainakaan ensimmäisessä jaksossa kovin pitkiä. Pakollisia kursseja on suoritettava ykkösen aikana about 30. No, mulla tulis niitä 42,4 jos ottaisin kaikki haluamani kurssit. Opomme eli opinto-ohjaajamme sanoi, että mun kannattais karsia ettei tuu liian rankkaa. Ja voinhan mä suorittaa niitä sitten vielä kakkosellakin. Pitänee siis miettiä mitä kursseja suoritan nyt ensimmäisenä lukiovuotenani. :) Nyt taidan mennä nukkumaan, koska huomenna taan herätys kouluun. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki asialliset kommentit tervetulleita! En julkaise negatiivisen sävyisiä tai toisiin ihmisiin liittyviä kommentteja.
Kiitos kun kommentoit. :)