Sivut

perjantai 10. elokuuta 2012

10. Ostoksilla

Heippa teille! :)

Oltiin äiti, minä ja veljeni Ideaparkissa ostoksilla viime viikon maanantaina. Kiersin ensin urheiluiliikkeitä läpi, koska olisin halunnut ostaa Adidaksen tuulihousu tyyppiset housut. Mutta en niitä kuitenkaan löytänyt.. No sitten menin kiertelemään eri kauppoihin, mutta tuntui, että kiinnostusprosentti oli nollassa. No sitten kuitenkin kiertelin kauppoja ja sovitin yksiä housuja. Ne oli kivat ja varasin ne.
             



 Menin siten vielä muihin kauppoihin. Gina Tricosta äiti osti mulle pari toppia, mustan ja harmaan.




 Sitten mentiinkin syömään. Syötiin Beef King:issä. Otin kanakorin. Kun oltiin syöty niin matka jatku hakeen ne housut, jotka olin varannut. Sitten silmään osui muutama paitakin ja menin sovittamaan. Molemmat oli kivoja, mutta toinen oli liian iso. Hain koon pienemmän ja se oli hyvä. Ostin sitten ne housut ja kaksi paitaa. 



Tälläinen harmaa puolipitkillä hihoilla. :) 


Ja musta "verkkomainen" neule. :)


Sitten mentiin Tiimariin. Ostin kuuden kynän pakkauksen kyniä. Tai ostikohan äiti/veli ne? En oo nyt varma kumpi, mutta kumminkin. Sitten kierettiin nopeesti pari kauppaa läpi, mutta sitten lähdettiin kotiin. Rahaa meni, mutta oli kiva saada uusia vaatteita. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki asialliset kommentit tervetulleita! En julkaise negatiivisen sävyisiä tai toisiin ihmisiin liittyviä kommentteja.
Kiitos kun kommentoit. :)