Sivut

keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

56. Keskiviikkoja!

Moikka kaikille!

Tänään ei oo tapahtunu mitään erikoista, paitsi koulussa oli äikänkoe..
Oon ollu ihan vaan kotona, kun en oo jaksanu lähtee mihinkään. No joskus tekee ihan hyvää vaan olla rauhassa paikallaan (ei todellakaan oo mun tapasta!). Pitäs vielä lenkille tai salille mennä, mutta yksin on niin kurjaa niin yritän saada jonkun kaverin mukaan. :) Eipä tässä varmaan sen erikoisempaa asiaa taaskaan ole. Huomenna koulussa on suhteellisen rentoa, toivottavasti ainakin.
Kuuntelen tässä samalla radiota ja voin vaan taas kerran todeta, että oon koukussa musiikkiin. Äiti joskus hermostuu ja sanoo, että voi kotona muutakin tehdä kun musiikkia kuunnella. Toisinaan taas äiti tulee ovelle (siinä vaiheessa meen yleensä laittaan musiikkia hiljasemmalle, koska luulen että se sanoo liian voimakkaasta äänestä) mutta sanookin, että ompa hyvä biisi. :D


Voi, tuli niin ikävä tota kauraturpaa, joka myytiin noin vuosi sitten.. Tää ponski oli siis mun entinen vuokrahevonen. <3

Niin ja sitten sellanen juttu, että jos teillä on blogeissanne haasteita, niin mut saa aina haastaa, koska niitä on niin kiva tehdä. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki asialliset kommentit tervetulleita! En julkaise negatiivisen sävyisiä tai toisiin ihmisiin liittyviä kommentteja.
Kiitos kun kommentoit. :)