Sivut

tiistai 19. maaliskuuta 2013

58. Viikonloppu tuli ja meni

Heipparallaa teille kaikille!

Hehhee, kamerani jäi paikkaan x joten postauksia ei ole tullut. Ajattelin kuitenkin, että postaan jotain ettei tas käy niin, että blogi jää taukoilemaan. :)

Mitään erikoista ei ole tapahtunut. Eilen oli herkuttelupäivä, söin kerrosaterian ja illemmalla vielä kävin hesessa syömässä kavereiden kanssa Pehmyt Pyörteet. (Okei, kaverit söi kanssa hampparit) Kavereden kanssa olen siis ollut, ylläri ylläri. Nyt onkin perjantaina biologiasta koe, joten nyt onkin loppuviikko sitten sitä ihanaa lukemista..!! No toivottavasti tää tuleva raataminen palkitaan jotenkin, heh. :D

 Pitäis päästä ostoksille, koska vaatekaappini potee vaatevajautta (köhköh, laatikot tursuaa vaatteita, mutta lisää on saatava..?) ja Ikeaankin vois mennä ostoksille. Haluaisin ainakin ehkä jotain hyllyjä ja pikkutavaraa, roskakorin ja laatikoita, myös matto ois kiva ja oishan se sohvakin ihan jees. ;) Noh, saa nähdä, mitä sieltä mukaan tarttuu kun saan sinne itseni eka raahattua ;D

Tässä teille nyt muutamia kuvia viikonlopun ja alkuviikon ajalta.


Oijjoij, mun ihanan kerroshamppariateria! <3

Ensimmäinen päsiäismuna syöty :)
Jang mani cääs mani ;) 

Ne oli vähä liian kauan uunissa,. :3

Sellaista tänään! Seuraava postaus tulee varmaankin vasta perjantaina tai viikonloppuna, koska tosiaan meillä on kahdeksan kappaleen pituinen koealue, ja lukemista riittää. Kuulemisiin ja saa kommentoida, mut ei pakko oo hei :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki asialliset kommentit tervetulleita! En julkaise negatiivisen sävyisiä tai toisiin ihmisiin liittyviä kommentteja.
Kiitos kun kommentoit. :)