Sivut

lauantai 9. maaliskuuta 2013

54. Tavoitteet vuodelle 2013

Moikka! Luonnoksista löyty tällänenkin, on vaan unohtunu julkaista. :D

Nyt kun koulu alkaa (alkoi jo..) niin yritän tehdä läksyt koulun jälkeen, jotta on sitten kokoilta aikaa olla kavereiden kanssa. Koska viime syksy meni läksyjen osalta niin ja näin.. (Näköjään tää kevätkin on menny samalla kaavalla, ainakin näin hiihtolomaan asti..)  Aina mä ne sain jotenkin tehtyä ennen tuntia, mutta lähes yhdenkäden sormien laskettavissa ne kerrat milloin olisin läksyt tehny huolella kotona. Kaiken huippu oli meidän matikanope, joka jo yhdessä vaiheessa lopetti mun ja mun kaverin läksyjen tarkastamisen, koska vihko oli joko kiinni tai sitten me ei osattu (..jaksettu..) tehdä niitä, mutta silti se ei laittanut koskaan mitään unohdusmerkintää. Tohon tahtiin opiskeltuani olin ihan tyytyväinen mun todistukseen. Kevääksi kuitenkin ajattelin panostaa, koska olishan se kiva saada mieleinen todistus sitten keväällä. :) (Ohops, koulua käyty nyt melkein puolet keväästä ja tosiaan toi läksyjen tekeminen kotona on edelleen vähän hakusessa.. Paitsi nyt hiihtoloman jälkeen tein läksyt kotona!)



Monet tuntuu tehneen vuodelle 2013 (tuntupa oudolle kirjottaa se) jotakin tavotteita/lupauksia. Itse en varsinaisesti tehny uutenavuotena mitää lupausta, koska en muistanut ollenkaan sellasia tehä. Kuitenkin on ehkä jotain tavotteita, mitä vois yrittää.

- Olla parempi ystävä, eli yksinkertaisuudessaan ottaa huomioon eikä vaan ite selittää kokoajan (tosin ite en koe olevani mitenkään "johtoroolissa" tai muutenkaan en pyri oleen koskaan kaveriporukassa missään "pääosassa" joten sinänsä ihan helppo tavote.)

- Varmaan vois ottaa tavotteeks sen, että huone pysyis siistinä ja muutenkin siivoisin kotona enemmän yhteisiä tiloja. (Tähän mennessä toteutunu hyvin, koska kaverit ollu meillä usein joten ei oo voinu sotkee huonetta!)

- Herkkujen syönnin vähentäminen. Okei, oon vähentäny jo aika minimmiin (paitsi jouluna). Mitään lakkoa en kuitenkaan alota, koska koen sen sinänsä "turhaksi" ottaa itseltä pois kokonaan sellanen asia, joka on ihan luonnollinen. Ja muutenkin mun mielestä on ainakin kiva kavereiden kesken joskus herkutella. :)


- Eläisin tätä elämää päivä kerrallaan, mutta täysiä. En hermoilis turhista asioista, ja luottaisin enemmän itteeni. Uskaltaisin tehdä erilaisia asioita ja toteuttaa unelmia. Käyttäytyiosin toisia kohtaan samalla tavalla miten toivon muiden käyttäytyvän mua kohtaan. Arvostaisin saamiani asioita, niin ystäviä kuin kaikkea muutakin.


- Viettäisin aikaa kavereiden kanssa, vielä kun se on mahdollista. Tehtäis kaikkia kivoja ja ikimuistosia juttuja yhessä. Ei niiden asioiden tarvis olla erikoisia, kunhan kaikilla olis kivaa. :)


Siinä varmaan olis ihan tarpeeks tavotetta tälle vuodelle. :)

Millaisia tavotteita teillä on tai minkälaisia lupauksia teitte ja onko vielä kestänyt? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki asialliset kommentit tervetulleita! En julkaise negatiivisen sävyisiä tai toisiin ihmisiin liittyviä kommentteja.
Kiitos kun kommentoit. :)