Sivut

sunnuntai 11. marraskuuta 2012

39.Viikonloppu ohi

Heippa hei teille arvon lukijoille!

Viikonloppu lopuillaan ja on ollut kyllä ihan mukava viikonloppu. Olin isälläni viettämässä Isänpäivää. Ajelin samalla skootterilla vähän kun ei oo tullut sillä ajettua ja vähän se reistailikin kun on seissyt kuukauden päivät mm sammuili kesken ajon ja ei enään käynnistynyt. Ajoin sillä pihassa ja pätkän autotiellä, mutta sitten se sammu kun käännyin takasin kotiin päin. Yritin sitä sitten siinä käynnistää, mutta eihän se käynnistyny. No iskä tuli sit kattoon että mihin mä olin jääny ku piti vaan käydä nopeesti ajaan yks pätkä niin paljo ku se kulkee. No sitten iskä tuli ja kokeiltiin sitä siinä käynnistää vielä, mutta ei.

  No sit iskä työnsi mua
ja skootteria takasin kotiin. Ihmisiä tuli vastaan ja ne katto vähän ihmeissään. Iskä vaan sano niille että:" Bensa on nykyään niin kallista, mutta menee se näinkin." Ne ihmiset alko nauraan ja sano:"Ymmärrän." :D  Sit työnsin sitä vielä itekkin vähän matkaa kotiin. Onneks ei ollu ku maksimissaan joku 200m mitä sitä piti kotiin työntää.. No sit päästiin kotiin niin tottakai se sitten käynnisty.. Tänään sitten kokeilin käynnistää niin se käynnisty ekalla, mutta sit ku aloin ajaan niin se sammuili taas kesken ja lopuks ei taas enää käynnistyny. No se saattaa johtua siitä, että siinä voi olla vanhaa bensaa tms. Sen akku oli lauantaina latauksessakin, eli se ei ainakaan voi akusta kiinni olla että se ei toimi. Noo pitää kattoo mikä sitä vaivaa. Se teki samaa kyllä jo kuukausi sitten ku ajeltiin sillä pihassa, joten en osaa sanoo mikä sitä vaivaa. Mutta eipä tässä sitten ihmeempiä viikonloppuna tapahtunu. Meillä oli lauantaina vieraita ja syötiin tortilloita. :) Tänään sitten annettiin iskälle lahjat ja laulettiin. Eipä tässä sen ihmeempää. Alan nyt tekeen toista postausta. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki asialliset kommentit tervetulleita! En julkaise negatiivisen sävyisiä tai toisiin ihmisiin liittyviä kommentteja.
Kiitos kun kommentoit. :)