Sivut

maanantai 19. marraskuuta 2012

42. Joulukalenterista

Moikka teille! :)
Suklaatikkarini :)
Elikkäs oon tässä muiden blogeista lukenut, että ovat suunnitelleet Joulukalenterin tekoa blogiin. Ite aattelin kanssa sellasen toteuttaa, eli siis tulis päivittäin (tai ainakin melkein.) joku kiva postaus. Ajattelin, että onko teillä jotakin toiveita mitä tekisin? Mietin, että voisin tehdä muutamia tai useampiakin erikoispostauksia, mikäli ideoita tulee. Itsellä onkin jo muutama erikoispostauksen idea, mutta nyt on teidän vuoronne saada äänenne kuuluviin! Eli laittakaa kommentilla ehdotuksia, mitä joulukalenteriluukuissa (eli postauksissa) voisi olla. :)   Ja saa laittaa useampiakin ideoita. Ja joulukuuhan alkaa jo ensiviikolla joten hopihopi kommenotimaan! :)

Sellainen rajotus kuitenkin, että en ala perhettäni tai kotiani esittelemään, koska ne haluan pitää ihan yksityisenä asiana. :)

2 kommenttia:

  1. Jee!! Tee ehdottomasti joulukalenteri! Jossain vois olla vaik asupostaus, et otat kuvat sun päivän asusta ja kerrot vähän, jaaa... No siinä ainakin yks ehdotus :D

    VastaaPoista

Kaikki asialliset kommentit tervetulleita! En julkaise negatiivisen sävyisiä tai toisiin ihmisiin liittyviä kommentteja.
Kiitos kun kommentoit. :)