Sivut

lauantai 17. marraskuuta 2012

41. Perjantain kuulumiset

Moikka teille kaikille mahtaville lukijoilleni!

Eilen oli taas niiiiiiin huippua, että huhheijjaa! Eka mentiin Iitun kanssa Timille noin kolmen aikaan. Siellä oli jo Jonski ja Rape. Mentiin sit Timin huoneeseen ja kuunneltiin musaa, kateltiin ku se oli fb, ja sit kateltiin ku se pelas. Sit lähettiin kylälle kattoon onks Nuokkaria. Menin mäen alas Jonskin kyydissä. Sitten Jonski meni käymään kotona asyömässä. No nuokkari oli, mutta siellä oli liikaa "ei toivotuja" ihmisiä joten ei menty sinne. Sitten mentiin minä, Iitu ja Tim urheiluikentälle. Iitun kanssa katteltiin kun Tim keuli pyörällä. Samalla juteltiin kaikkia juttuja..


Sori Tim :)



Sitten Jonski tuli ja mentiin takas nuokkarille. Jonski meni kauppaan ja toi smurffilimua jota me kaikki sitten juotiin. Istuttiin hetki Nuokkarin vieressä olevalla penkillä. Nuokkarin pitäjä tuli sit ulos ja sano meille, että ei kai me polteta siel. Sanottiin, että ei ja sit näytin sille vielä meidän smurffimua nii se vaan alko nauraan ja meni ite tupakille. :D


Ootte parhaita <3




No sit päätettiin lähtee Kirjastolle. Istuttiin siellä hetki ja mentiin taas käymään Nuokkarilla kattomassa, että keitä siellä on. No sit Jonski ja Tim meni sinne ja mä ja Iitu mietittiin hetki ja mentiin perässä. Pojat sit pelas GH:ta siellä ja me katteltiin. Sit lähettiin ulos ja päätettiin mennä Sarandaan syömään. Kellään muulla kun Jonskilla ei ollu rahaa, joten se osti sit kaikille ranskalaiset. Sit kun oltiin syöty nii mentiin Siwalle ja Iitua tultiin hakeen. Sit menin vielä poikien kanssa samalle leikkikentälle millä oltiin torstaina (se on sellasella metsäpolulla "piilossa" :D).


 
 
Varokaa vaan Iitu, Tim ja Jonski <3 :)
Keinuttiin sit siellä ja kuunneltiin musiikkia ja Jonski pelas puhelimella. Tim puhu ittekseen ja lähti ajeleen pyörällä. Ei nähny sitä missään, mutta sitten se tuli hetken päästä takasin. Keinuttiin siinä sitten hetki. Huomattiin, että kello oli 22.04 ja mun piti olla jo tasalta kotona. No sit lähettiin siitä nopeesti kotiin. Pääsin taas Jonskin ritsillä ja ei meillä menny kun minuutti niin olin kotona. :D Oli taas niin mahtava ilta, kiitos teille kaikille! <3

Ja kaikki kuvat siis lainattu osoitteesta: www.teenagerposts.tumblr.com


1 kommentti:

Kaikki asialliset kommentit tervetulleita! En julkaise negatiivisen sävyisiä tai toisiin ihmisiin liittyviä kommentteja.
Kiitos kun kommentoit. :)