Sivut

perjantai 16. marraskuuta 2012

40. Parhautta!

Moikkeliskoikkelis! :)
( Ensinnäkin pahoittelen aiheeseen sopimattomia, kesällä otettuja kuvia, mutta mielummin näitä kun ihan kokonaan ilman kuvia eks jea? :) )

Eilen oli mahtava päivä! Ensin ei oikein innostanu lähtee Nuokkarille, mutta sitten kuitenkin sovin Iitun kanssa, että mennään sinne. Sitten oltiin menossa sinne niin Tim soittaa, että tänään ei oo nuokkaria, kun siellä on joku valvoja kipeenä tms. No sit Tim pyysi mua jäämään Jonskin, Rapen ja Timin kanssa kylälle. No sit neuvottelin Iitun kanssa, että mitä tehään. Päädyttiin sit meneen poikien kanssa, koska Iitu oli kuitenki tullu parin kilsan päästä Nuokkarille nii ei heti viittiny takasin kotiin lähtee. No sitten mentiin eka ootteleen niitä Supermarketin pihaan. Seisoskeltiin siinä hetki ja sit siihe tuleeki Jonski, Tim ja Rape. Sit pyysin Jonskilta Cocista, joka olikin Timin mutta sain silti luvan juoda siitä. Sitten siinä tyypit veti muffinsseja naamaan ja sit jatkettiin matkaa "yläkylälle"päin.
 Sitten päätettiin, että mennään uimarannalle. Käveltiin sitten sinne, niin Jonski pyysia mut sen ritsille. Pelkään muutenkin olla ritsillä, mutta suostuin silti. Sanoin sille, että me mennään sit ihan hiljaa ja se oli sillee "Joojoo.." Sit meni 10 sekunttia niin se meni jo autotiellä kauheeta vauhtia ja mä huudan sen kyydis että:"Helvetti nyt hidasta, että me kuollaan kohta molemmat! Tai ainaki kaadutaan ja joku tuttu saattaa nähä meidät!" Sit Jonski hidasti ja tulin nopee pois sen kyydistä. Olin ihan hermona. :D





Tän mäen Jonski kyytsäs mua sillalle.
Kesä ja lämpö takasin tänne! <3
 Sit käveltiin joku 20 metriä eteenpäin nii olin taas sen kyydissä.. Se lupas ajaa hiljaa ja kyl se sit ajoki. Me mentiin sen kanssa kiertotietä silalle. Sit muut tuli siihen ja jatkettiin matkaa. Pojat sit otti jonku ulkotulen siitä ja heitti jokeen.. Mmmm tosi viisaita.. Otin siinä välissä Jonskin Jopon ja ajelin sit sillä.  Kun päästiin uimarannalle niin sit menin keinuun. Sit matka jatkui.. Tarkotuksena oli mennä Timille, mutta sitten metsäpolulle päästyämme me jäätiinkin keinumaan (taas..) Sit keinuttiin siinä varmaan tunti. Iitu ja sen veli lähti kotiin. (Iitun veli oli siis kokajan meidän mukana.)  Sit jäin siihen vielä Jonskin, Timin ja Rapen kanssa. Joo ja oltiinhan me siinä rengaskeinussa yhessä vaiheessa 3-4 päällekkäinkin.. Onneks vaan erittäin hetkellisesti.. :D Ihmiset lämmittää toinen toisiaan niin se vaan menee.. Siinä sitten juteltiin kaikkee järkevää (ja vähemmän järkevää..) ja syötiin Timin karkkeja. Sit lähinkin kotiin ja uskaltauduin meneen Jonskin kyydillä ja se kyytsäs mua melki kotiin asti. :) Sellanen torstai oli mulla. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki asialliset kommentit tervetulleita! En julkaise negatiivisen sävyisiä tai toisiin ihmisiin liittyviä kommentteja.
Kiitos kun kommentoit. :)