Sivut

torstai 1. marraskuuta 2012

35. Kaikki ei ole sitä miltä näyttää

Moikka teille!

Tänään on ollut kiireinen päivä. Ensin koulussa matikankoe, sitten koulusta suoraan vetämään Tyttökerhoa, joka kesti tunnin. Sitten kotiin ja söin ja käytin koiran ulkona ja sitten takasin Seurikselle Iskoon (Isoskoulutukseen). Sitten kävin vielä Nuokkarilla, mutta siellä kattelin vaan kavereiden kanssa Salkkarit. Oli ihan hauskaa silti siellä. :D  Hmm mitähän vielä? Nyt istun nojatuolissa ja kattelen toisella silmällä Dancea. Huomenna on onneks perjantai ja viikonloppu alkaa! Ihanaa saa nukkua pitkään, ainakin toivottavasti. Tosin maanantaina on Yh:n kokeet.. No en jaksa vielä niistä murehtia, aion nauttia huomisesta vielä ihan "lomana". Tää postaus on nyt aika sekava, mutta tää nyt on tällänen "kuulumispostaus".         
Mutta huhhuh, nyt on jo marraskuu! Ihan kohta on jo joulu! Miten tää syksy on menny näin nopeesti? Aika kamalaa, kohta saadaan jo joulutodistukset ja kaikki.. Ja tein sellasen muutoksen nyt tähän herkkulakkoon, että saa juoda mehua ja syödä suklaata. Koska hyvä ystäväni sanoi jotenkin näin suklaata tarjotessaan: " Kerran me vaan eletään ja elämästä pitää nauttia." Se jäi mulle mieleen, ja oikeesti se on aika kamalaa, mutta silti totta.. Faktahan se on ja näin, mutta silti sitä ei aina sisäistä ainakaan silloin kun on suuttunut jollekkin. Siksi kehotankin kaikkia miettimään ainakin välillä sitä, että jos on riitoja mitkä voi sopia niin sopikaa, koska milloinkaan ei voi tietää milloin on se elämän viimeinen päivä.. 
        
        
Ja sit tämmönen "loppukevennys". Taivas näytti tiistaina aikalailla tolta mitä tossa alemmassa kuvassa. Sitten kävelin kylällä illalla kavereden kanssa ja sanoin:"Kattokaa miten hieno toi aurinko on!" Hetken hiljasuus ja mietin mitä olin just sanonu, sitten korjaan"Eikun siis toi kuu.." Ja sitten me revettiin mun viisauksille. :D Mut joo öitä vaan kaikille ja saattaa olla että postaan teille tähän perään toisenkin postauksen, mutta kattellaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki asialliset kommentit tervetulleita! En julkaise negatiivisen sävyisiä tai toisiin ihmisiin liittyviä kommentteja.
Kiitos kun kommentoit. :)