Sivut

maanantai 29. lokakuuta 2012

34. Lenkki lumisateessa

Eli täällähän mä taas teille kirjottelen :)

Tulin hetki sitten lenkiltä, ja oli kyllä ihana ilma olla juoksemassa! Tuli ihan joulufiilis kun sato lunta.    Tosiaan hain mummulasta kylmägeeliä spraypullossa, koska todennäköisesti hevosille tarkoitettu MSM-linimentti olis saattanu olla mulle liian vahvaa. No siinä sitten juteltiin hetki ja join lasin mehua.. Aijjaij.. No mutta huomenna sitten ihan vesi-maito linjalla ;)
Mummulassa tajusin linimenttiä etsiessä, että tosiaan en tänään ole syönyt muutakun aamulla leivän, koulusta tultuani kaverilla mandariinin ja kotona puolikkaan pullan ja muutaman keksin. Ilmankos askel vähän horju, mutta onneks se mehu autto vähän. Takasin kotiin tullessa oli loivaa alamäkeä niin pysty tuleen vähän kovempaa ilman että polvessa tuntu liikaa. Kotiin tultuani söin vähän, ja nyt tässä kuuntelen musiikkia, venyttelen ja bloggaan. Vielä matikanläksyt edessä ja vähän Tuntemattoman Sotilaan lukua niin loppuilta vapaata. :)

On muuten varmaan tulossa seuraavina päivinä vähän vähemmän postauksia, koska mulla on matikankoe torstaina, ja pitää vähän alkaa harjotteleen. :)
Mutta heippa hetkeksi ja nauttikaa ihanan leudosta alkutalvesta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki asialliset kommentit tervetulleita! En julkaise negatiivisen sävyisiä tai toisiin ihmisiin liittyviä kommentteja.
Kiitos kun kommentoit. :)