Sivut

tiistai 23. lokakuuta 2012

26. Viikonloppu

Moikka kaikki!

Mitäs tässä viikonloppu meni ihan kivasti. Perjantaina mentiin vähän ostoksille ja ostettiin mulle uudet ratsastushousut, ratsastussukat ja turvaliivi. Ostin myös sellasen rusehtavan neuleen. Muuta en muista perjantaista.

Lauantaina olin kuitenkin ystäväni kanssa ulkona ja mentiin aika pitkä lenkki. Ensin mentiin pururadalla, sitten poikettiin Kukkoon ja kaverini söi Hesburgerin jonkuin Kinuskipyörre jäätelön :D Sitten matka jatkui isontien yli ja mentiin tutkimaan entisen Finntavernan tiloja. Tosin ei menty sinne sisälle, koska sinne ei olis edes kunnolla päässyt ja se kattokin oli vähän romahtanut. Sitten kierrettiin Vanhankirkon luota takasin kotiin.





 

 



 
 
 
Illalla päätettiin sitten lähteä Plevnaan elokuviin. Käytiin äidin kanssa katsomassa Polttarittaret ja näytös alkoi vasta 11 aikaan illalla. Haettiin liput jo kymmeneltä ja sitten istuskeltiin tunti penkeillä ennen esitystä. Elokuva oli hauska ja kannattaa mennä katsomaan, mutta lukekaa ensin sen elokuvan esittelyt Finnkinon sivulta ettei tule yllätyksiä.. :D
    Sunnuntaina  menin ratsastamaan eräällä ex-ravurilla. Hepan omistaja piti mulle tuntia. Oli kiva kun ei oo puoleen vuoteen tunnilla ollut tai muutenkaan paljoa ratsastanut, että joku vähän katto ja neuvo. Heppa oli tosi kiva ja mukavan herkkä pohkeelle ja ohjalle ja kuunteli muutenkin apuja hyvin. Meni ravissa peräänannossakin. Sitten olin kaverini kanssa tunnin ulkona. Keinuttiin ja käveltiin. Sellanen viikonloppu. :)

4 kommenttia:

  1. laitahan kuvat noista ostoksista! =) miks et muuten kirjota enään siä sun heppa plogia? =)

    VastaaPoista
  2. Juu laitan seuraavaan postaukseen :) Ja en oo enään sitä jaksanut kirjottaa, koska siellä oli niin paljon valittavia anonyymejä niin ei enään tehny mieli kirjottaa sinne. Mutta nyt jos alan ratsasteleen useemmin niin sitten jatkan varmaan sinnekkin kirjottamista. :)

    VastaaPoista
  3. Tein itelleni kans blogin:
    http://lifewhitdreams.blogspot.fi/

    Tervetuloo lukijaks! :)

    VastaaPoista

Kaikki asialliset kommentit tervetulleita! En julkaise negatiivisen sävyisiä tai toisiin ihmisiin liittyviä kommentteja.
Kiitos kun kommentoit. :)