Sivut

sunnuntai 28. lokakuuta 2012

30. Ostoksia

Tervehdys teille!

Eli nyt esittelen sitten kuvien kera ne mun viimeviikonlopun ostokset, kun sellaista postausta oli toivottu. :)

 
Eli tässä ensimmäisessä kuvassa on kaikki ratsastustavarat joita ostin. Alimmaisena Wembleyn 3-tason turvaliivi, sitten siniruudulliset kokopaikkaiset ratsastushousut ja päällimmäisenä pitkävartiset ratsastussukat.
 

 
 
Turvaliivi on kolmostason, joten se soveltuu hyvin myös kilpailemiseen.

 
 
Ja viimeisenä sitten Gina Tricon villaneule. Neule on edestä avoin ja siinä ei ole mitään kiinnitystä. Hihat eivät ole kokopitkät, vaan kyynärpäihin asti olevat.
 
Kaikkia ostoksia on jo kokeiltu ja hyviksi todettu. Turvaliivi on ehkä vähän liian iso, koska olkapäihin jää vähän turhaa tilaa, mutta on se nyt parempi kuin ei mitään. :)

2 kommenttia:

  1. miten pystyt käyttää turva liiviä?? mun mielest on ihan hirveitä!! ookko koskaa kokeillu sellast palaliiviä, on paljo käytännöllisempi....???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan helposti ja oman turvallisuuden takia :D Ja Oon kokeillut myös palaturvaliiviäkin. Itse tykkään tosta, koska se tukee hyvin selkää ja siinä pysyy selkäsuorassa ja muutenkin toi tukee hyvin. Joskus piti palaturvaliivi ostaa, mutta se sitten jäi.

      Poista

Kaikki asialliset kommentit tervetulleita! En julkaise negatiivisen sävyisiä tai toisiin ihmisiin liittyviä kommentteja.
Kiitos kun kommentoit. :)