Sivut

maanantai 29. lokakuuta 2012

33. Hyvästi herkut

Heippa teille! :)

Eli tossa kotiin tultuani söin puolikkaan pullan ja muutaman keksin ja sitten sain sellasen idean nejännen keksin ottamista miettiesäni, että alotankin herkkulakon. Ja siis tavotteena on nyt olla ainakin joulukuun alkuun asti herkkulakossa ja käydä juoksemassa kerran päivässä. Paitsi jos toi polvi kipeytyy nyt kunnolla, niin sitten jotain muuta liikuntaa pitää keksiä. :)





Elis siis "kiellettyjä syömisiä" siihen asti on:

- Kaikki karkit (Kurkkupastillit ja purkka sallittu)
- Sipsit
- Keksit
- Leivokset, pullat, kakut ja kaikki muut sokerihörtöt
- Jäätelöt
- Limsat ja energiajuomat (Mehu ja Novellet pienissä määrin sallittu)
- Mielellään ei myöskään sais pitsaa, hamppareita tai kebabbia syödä
- Ja kaikki muukin herkku mikä ei nyt mieleen tule :D

  1. Sellasta tänään ja mä tästä kohta lähdenkinjuosten hakeen mummulasta mun vaivasiin jalkoihin MSM-linimenttiä. Jos se vaikka sattuis auttaan jotenkin, nii ei tarvis ottaa sit liikkatunteja ja lenkkejä kevyemmin ;)

2 kommenttia:

  1. Määki oon ollu karkkilakossa ja sen alottamisesta on 2kk mutta itse taas sallin keksit, leivokset, kakut yms. Ettei tuttujen synttäreillä tarvitse olla syömättä sillä ajattelen heti että he ajattelevat etten tykkää heidän tarjolla olevista herkuista. Kotona noita on meilä harvoin, joten paljoa ei tule kakkua ja leivoksia mässättyä :)

    Toivottavasti tuo polvi ei ala vaivaamaan!:/

    VastaaPoista
  2. Aika hyvin! :) Toi on kyllä totta, ehkä mäkin sallin tollaset keksit ja leivokset sillon kun on jonkun juhlat. :) Ja joulun jälkeen tavotteena olis kanssa alkaa sitten vähän pidempään herkkulakkoon, mutta pakkohan se joulun ajaks on poistaa että voi syödä vähä jouluna suklaata ;) Ja joo mä oon niin malttamaton nii en oikeen jaksa parannella kunnolla tota polvee vaan olisin kokoajan menossa. :D Mutta eiköhän se tosta ala pikkuhiljaa paraneen. :)

    VastaaPoista

Kaikki asialliset kommentit tervetulleita! En julkaise negatiivisen sävyisiä tai toisiin ihmisiin liittyviä kommentteja.
Kiitos kun kommentoit. :)