Sivut

sunnuntai 28. lokakuuta 2012

31. Se tunne kun polvi ei kestä

Terve teille!

Tulin äsken lenkiltä ja totesin jo lenkille lähdettyäni ja hetken juostuani, että polvi olis pitänyt teipata.. No matka jatku kuitenkin ja menikin ihan hyvin. Poikkesin isomummulla juomassa,´ja hetken juttelemassa. Söin myös puolikkaan pullan. :D  Sitten jatkoin matkaa omenoita ja jäätelöä kotiinviemisinä. Ja sitten polvi + vasemman jalan pohjelihas alko vihotteleen. Ei pystyny kunnolla juokseen, ja juoksu oli ontuvaa. Tosin sitten otin muutaman spurtin ja tuntu kyllä polvessa ihan
mukavasti.


Saa nyt nähdä, että millasessa kunnossa se huomenna on, että joudunko pitään vapaata. Kun pääsin kotiin niin kylmäsin kyllä polvee hetken vedellä ja nyt siinä on kylmäpussi ollu jo hetken aikaa. Vähän kyllä ärsyttää jos toi polvi ei nyt tosta ala paraneen, mutta sit on mentävä kevyempää lenkkiä ja käytävä enemmän salilla. Niin ja tossa matkalla mietin, että voisin pyytää joululahjaks isiltä Iceboc:eja eli sellasia lenkkareita missä on piikit pohajassa. Oon nimittäin käyttäny mun veljen kenkiä ja ne on numeroo liian pienet, joten ois kiva jos ois omat. :)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki asialliset kommentit tervetulleita! En julkaise negatiivisen sävyisiä tai toisiin ihmisiin liittyviä kommentteja.
Kiitos kun kommentoit. :)